Închirieri Toalete Ecologice – Vânzări WC Ecologice

Despre Saloti

SALOTI este o companie înființată pentru a veni în sprijinul clienților care doresc să beneficieze de servicii de calitate la cele mai înalte standarde de igienă.
Obiectul principal de activitate al companiei noastre este asigurarea unui standard ridicat de calitate în ceea ce privește serviciile de închirieri toalete ecologice, dar și serviciile de întreținere wc ecologice. Acestea se adresează spațiilor destinate șantierelor de construcție, evenimentelor culturale, mondene, sportive, spațiilor de promenada și, în general, tuturor spațiilor publice unde există aglomerări de persoane.

De asemenea, prin Legea 300/2006, a devenit o cerință obligatorie privind necesitatea amplasării de toalete ecologice în cadrul șantierelor de construcții.

Toalete ecologice portabile | Saloti

Toalete Ecologice Portabile Noi și Second Hand

Misiunea noastră
Misiunea noastră este să asigurăm un standard de calitate, siguranță și confort prin personalizarea produselor și serviciilor în funcție de nevoile fiecărui client.

Considerăm că este esențială oferirea unor servicii de foarte bună calitate, astfel încât să putem impune anumite standarde și în acest domeniu, al serviciilor de salubrizare – toalete ecologice portabile.

Certificări

Certificări ISOCertificări ISO

Toalete ecologice portabile | Saloti
Galerie foto