ÎNCHIRIERI, VÂNZĂRI, ÎNTREȚINERE, DISTRIBUȚIE TOALETE ECOLOGICE

Serviciile noastre

ÎNCHIRIERI

În ceea ce privește închiriere toalete ecologice, societatea noastră dispune de o bază de 300 de toalete ecologice produse în Italia de compania ARMAL – cel mai mare producător de toalete de acest gen din lume.

Astfel, compania noastră vă oferă modelul CUBE , marca ARMAL construit din polietilenă expandată cu densitate mare. Sunt solicitate înspre închiriere tot mai multe wc ecologice de către firmele de construcții, care au realizat că este mult mai ieftin să închiriezi toalete pentru muncitori, decât să plătești taxele de la toaletele publice sau să îndeplinești condițiile impuse pentru a le folosi.

INDUSTRII

Șantiere de
construcții

Evenimente la cort

Evenimente
la cort

Competiții sportive

Competiții
sportive

Evenimente în aer liber

Evenimente
în aer liber

Serbări

Festivaluri
și serbări

Toaletele ecologice pot fi amplasate ușor și eficient, iar în cazul celor portabile nu este nevoie conectarea acestora la o sursă de canalizare sau apă.

Cere ofertă

Toalete ecologiceToalete ecologiceToalete ecologiceToalete ecologice

VÂNZĂRI

Vânzări toalete ecologice face parte, de asemenea, din obiectul nostru de activitate, astfel SALOTI este distribuitor direct al produselor ARMAL – Italia, reușind să asigurăm clienților noștri mari beneficii în ceea ce privește timpul de livrare și prețul acestora.

  • Toalete ecologice portabile și racordabile
  • Toalete ecologice pentru persoane cu dizabilități
  • Cabine de duș
  • Cabine de schimb sau vestiare
  • Spălătoare pentru mâini interior și exterior
  • Autovidanje și agregate vidanjare
  • Aditivi sanitari și accesorii

Vezi produsele

DISTRIBUȚIE NAȚIONALă


Transportul și livrarea toaletelor se realizează în cel mai scurt timp pe întreg teritoriul țării cu autospeciale din flota proprie.

Cere ofertă

ÎNTREȚINERE

Întreținerea wc ecologice este asigurată de personal calificat și garantată de experiența de peste un deceniu în domeniul salubrizării și se desfășoară cu ajutorul a trei autospeciale marca IVECO DAILY 35.

Autospeciala are capacitatea de a vidanja complet un număr mare de toalete ecologice, de spălare cu apă sub presiune și dezinfectare completă a interiorului acestora.

De asemenea, la sfârșitul acestor operațiuni, se face realimentarea cu apă ,soluție dezodorizantă care estompează mirosurile neplăcute și hârtie igienică.

Cere ofertă